شیوع آنفلوانزای پرندگان H۵N۱ در طیور ایران پیش‌بینی قیمت دلار پنجشنبه ۱۷ مهر ۱۴۰۴ پیش‌‌بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه ۱۷ مهر ۱۴۰۴ آغاز فروش اقساطی خودرو KMC SR ۳ کرمان موتور از شنبه + جدول فروش (۱۹ مهر ۱۴۰۴) وام عجیب یک کارمند بانک با بازپرداخت بیش از نیم قرن + عکس قیمت امروز خودرو داخلی و خارجی (۱۶ مهر ۱۴۰۴) | بازار خودرو بلاتکلیف ماند گل تازه زعفران در خراسان رضوی امروز چقدر قیمت دارد؟ (۱۶ مهر ۱۴۰۴)‌ پیش‌بینی بانک آمریکایی از قیمت عجیب طلا در سال آینده میلادی مدیرعامل شرکت توزیع برق تهران: مشترکان پرمصرف منتظر قبض‌های میلیونی باشند تغییر جهت بورس در آخرین روز کاری هفته | گزارش وضعیت بازار سهام (۱۶ مهر ۱۴۰۴) راهنمای جامع خرید انواع تسمه نقاله شکاف عرضه‌وتقاضای نقره ۵ساله شد | اصلاح قیمت نقره در راه است؟ علت گران‌شدن میوه چیست؟ | رئیس اتحادیه: مقصر میوه‌فروش نیست سهمیه سوخت وسایل نقلیه فرسوده تغییر می‌کند فروش فوری سایپا از روز (یکشنبه ۲۰ مهر ۱۴۰۴) آغاز می‌شود + بخشنامه دلار در یک‌قدمی ۱۱۴ هزار تومانی شدن (۱۶ مهر ۱۴۰۴) حذف ۴ صفر تأثیری بر تورم یا رشد اقتصادی ندارد بازی مافیا - شهروند در بازار کالا‌های اساسی نرخ جدید بنگاه‌های املاک مشخص شد | تعرفه ثبت رسمی معاملات اموال غیرمنقول چقدر است؟ قرعه‌کشی ایران‌خودرو امروز (چهارشنبه، ۱۶ مهرماه ۱۴۰۴) + لینک پخش زنده واریز بیش از ۴ هزار و ۲۷۲ میلیارد تومان به حساب شهرداری‌ها، دهیاری‌ها و فرمانداری‌های خراسان رضوی دینار عراق در بازار آزاد مشهد گران شد (۱۶ مهر ۱۴۰۴) ارز ترجیحی؛ زمینه ساز  رانت و  فساد  مخارج مالیات بر ارزش افزوده در خراسان رضوی | از درآمد پایدار شهرداری تا سلامت و ترمیم حقوق بازنشستگان قیمت امروز میوه و تره‌بار در مشهد (۱۶ مهر ۱۴۰۴) | اختلاف ۲۰ هزار تومانی قیمت سیب‌زمینی در تره‌بار و سطح شهر طلا در مشهد دوباره در مدار صعود قرار گرفت | ورود دوباره طلا به کانال ۱۱ میلیونی (۱۶ مهر ۱۴۰۴) ۱۰ مقصد اصلی زعفران صادراتی ایران کدام‌اند؟ | زعفران‌های صادرشده به چین تقلبی بودند؟ سکه پیش‌فروشی ۱۲ میلیون ارزان‌تر از بازار آزاد فروش رفت
سرخط خبرها

احتمال واریز «عیدی» مستمری‌بگیران صندوق روستاییان در هفته آینده | میزان عیدی چقدر است؟

  • کد خبر: ۲۱۰۶۷۵
  • ۱۸ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۱:۰۱
احتمال واریز «عیدی» مستمری‌بگیران صندوق روستاییان در هفته آینده | میزان عیدی چقدر است؟
مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر اقدامات این صندوق طی دو سال اخیر را تشریح و در خصوص رقم «عیدی» مستمری بگیران این صندوق نیز توضیحاتی ارائه کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، بیت‌الله برقراری در نشستی خبری با اشاره به فلسفه تاسیس صندوق بیمه‌های اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر گفت: در اصل ۲۹ قانون اساسی به بیمه‌های اجتماعی همگانی تاکید شده و دولت مکلف است آن را برای آحاد جامعه فراهم کند. سوال اساسی این است که مگر بیمه‌های اجتماعی نبودند؟ بیمه‌های اجتماعی بودند و سازمان تامین اجتماعی و سایر صندوق‌ها وجود داشت، اما آن‌ها اجباری هستند و بخشی از جامعه تحت پوشش بیمه‌های اجتماعی نبود که از جمله آن‌ها می‌توان به روستاییان و عشایر اشاره کرد و صندوقی در این زمینه تاسیس نشده بود.

مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر ادامه داد: روستاییان و عشایر امنیت غذایی ما را تضمین می‌کنند و مولد کشور هستند لذا قانونی به نام ساختار و نظام جامع تامین اجتماعی به تصویب مجلس رسید که برگرفته از آن، این صندوق در قالب آیین‌نامه اجرایی تاسیس شد تا روستاییان و کشاورزان و عشایر بتوانند خود را بیمه اجتماعی کنند.

وی با بیان اینکه هر چقدر اطلاع‌رسانی به مخاطبان جامعه هدف بیشتر باشد این جامعه هدف می‌توانند از خدمات صندوق بهره‌مند شوند، تصریح کرد: بیمه‌های اجتماعی حوزه‌های مهمی هستند که می‌توانند آینده افراد را تضمین کنند، لذا کسانی که کار می‌کنند و در تولید و اقتصاد ملی نقش دارند باید بیمه شوند تا آینده‌شان تضمین شود. از همین رو کسانی که در این صندوق عضو می‌شوند خدماتی دریافت می‌کنند.

برقراری یکی از این خدمات را دریافت حقوق و مستمری اعلام کرد و ادامه داد: دومین خدمت این است که اگر کسی عضو بیمه و از کارافتاده شد با تایید پزشک، مستمری از کارافتادگی دریافت می‌کند. نکته دیگر این است که اگر فرد بیمه شده فوت کرد، دیگر خانواده‌اش نگران آینده نیست و با عزت نفس حقوق و مستمری بازماندگان را دریافت می‌کند.

مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر همچنین با اشاره به موضوع درمان این جامعه هدف گفت: درمان جامعه هدف توسط بیمه سلامت انجام می‌شود که دولت توجه ویژه‌ای دارد. در خصوص درمان تکمیلی نیز همه مستمری‌بگیران سال آینده تحت پوشش بیمه تکمیلی قرار می‌گیرند.

وی خاطرنشان کرد: در صندوق هدف گذاری کردیم که به سمت کفایت مستمری و ارائه خدمات بهتر و مطلوب‌تر حرکت کنیم.

برقراری با اشاره به اینکه مهمترین مولفه این است که براساس سطوح درآمدی که در این صندوق حق بیمه دریافت می‌شود دو سوم حق بیمه را دولت پرداخت می‌کند، تاکید کرد: به سمت عدالت اجتماعی حرکت می‌کنیم و یکی از راه‌های تحقق عدالت اجتماعی، گسترش چتر بیمه‌ای است.

برقراری در بخش دیگری از این نشست در خصوص رقم «عیدی» نیز توضیح داد: طبق آیین‌نامه، حداکثری که طبق ضوابط قابل پرداخت است، سطح یک است. میزان سطح یک نیز حدود یک میلیون و ۲۵۰ هزار تومان است که پیشنهاد شده، اما باید تصویب شود این در حالیست که تصویب رقم یک میلیون تومان آن «قطعی» است. تلاش می‌کنیم ظرف یک هفته آن را نهایی و به حساب مستمری بگیران واریز کنیم.

به گفته وی این صندوق اکنون دارای ۱۹۲ هزار نفر مستمری‌بگیر است.

مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر با بیان اینکه با استقرار دولت مردمی اقدامات بسیار موثری انجام شده است، به ۴۵ اقدام مهم و راهبردی طی دو سال اخیر اشاره کرد و افزود: برای اولین‌بار برنامه راهبردی مبتنی بر نگاه بیمه‌ای و محاسبات بیمه‌ای را انجام دادیم که این ریل‌گذاری بسیار دقیق بوده و می‌توان حرکت قطب‌نما را برای آن متصور شد، حرکتی که می‌تواند از چالش‌های احتمالی صندوق جلوگیری کند.

برقراری با بیان اینکه محاسبات بیمه‌ای و افزایش پایداری صندوق از دیگر اقدامات بوده است، توضیح داد: آینده صندوق را براساس این ریل گذاری انجام دادیم و امیدواریم پایداری صندوق‌ها حفظ و تقویت شود.

وی در ادامه از جذب حدود ۸۰۰ هزار بیمه شده جدید طی دو سال اخیر خبر داد و گفت: این رقم معادل ۶۳ درصد عملکرد دولت‌های یازدهم و دوازدهم است. مولفه دیگر نیز تمدید بیمه‌شدگان است که معدل آن ۸۲ درصد است.

برقراری با بیان اینکه میانگین مستمری را ۴۳ درصد افزایش دادیم، اعلام کرد: ۲۲ هزار فقره وام برای اولین بار به مستمری‌بگیران پرداخت شده است. مطالبات خود را تا حدودی وصول کردیم و رشد بودجه صندوق نسبت به سال گذشته بسیار چشمگیر بوده است.

مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر در بخش دیگری از سخنان خود اقدامات دیگر این صندوق را تشریح کرد و گفت: سطوح درآمدی صندوق سال گذشته ۶۰ درصد و امسال نیز ۶۰ درصد افزایش پیدا کرده است. همچنین حفظ و ارتقای مالی و رشد دارایی‌های صندوق از دیگر اقدامات است که در این حوزه ۸۱ درصد رشد صورت گرفته است.

مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر ساماندهی‌ها و توانمندسازی‌ها را از دیگر مولفه‌ها و تعامل با ذینفعان حاکمیتی را از دیگر اقدامات اساسی عنوان کرد و گفت: مهمترین مولفه‌هایی که باید تقویت شود تقویت فرهنگ ایثارگری و شهادت است. به نیرو‌های ایثارگر توجه شده است. همچنین آموزش‌های خود را برای کارکنان و کارگزاران ارتقاء دادیم.

وی همچنین با اشاره به برنامه هفتم توسعه یادآور شد: برای اولین بار در احکام برنامه بخشی از پیشنهادات ما مورد توجه نمایندگان قرار گرفت و لحاظ شد. رشد بهره وری مالی صندوق نیز افزایش یافته است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->